Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

De grå synger

Dato
Søndag d. 6. december 2020, Kl. 14:00 til kl. 15:30
Sted
Køgevej 46, 4652 Hårlev

Det, der startede som en sjov idé hos den pensionerede virksomhedskonsulent Aksel Blaabjerg for 10 år siden, er blevet til et folkekært produkt, der kendes af de fleste, og som allerede er solgt i 56.000 eksemplarer.

De grå synger er nu blevet til 4 bind, der dækker 50'ernes danske schlagere og 60'ernes Dansk Top-sange. Sangene fra disse to perioder er dermed sikret for eftertiden, og det er ikke alle, der har været lette at finde. Birthe Wilke, som var en af de meget kendte sangerinder fra 50'erne har hjulpet med at finde teksten på et par stykker. Andre er skrevet ned efter gamle pladeindspilninger og en enkelt efter en glimrende hukommelse. Et andet problem, der skulle løses var, at finde rettighedsindehaverne til alle de gamle sange, for at udgivelsen kunne blive en realitet. Bøgerne har en nodesamling og Chris Terkelsen har indspillet en fantastisk tidsvarende musik til alle sangene, således at de vil leve videre for eftertiden.

Der er en trio, der har taget navnet "De grå synger" og som med deres optræden vækker glæde rundt i landet med et udvalg af de gamle sange. Disse sange kan mere end noget andet vække minder frem for dem, som har siddet og lyttet til Giro 413 i deres barndom og ungdom.